top of page

Polygon

Forslag til lukket konkurranse for kunstprosjekt til Brundalenskole i Trondheim. Forslaget er en skulptur laget i stein, stål, bronse og akrylglass. Skulpturen vil være hul og romme en installasjon som kan betraktes gjennom kikkehull. Skulpturen vil ha belysning innvendig og utvendig. Steinsorten vil være svart diabas

Skulpturen vil ha en streng geometrisk form. Skulpturen plasseres på gressplen hvor det opparbeides en kraterliknende voll rundt skulpturen. Lyset vil være fiberoptikk. Skulpturens størrelse vil være ca 300cm x 150cm x150cm. Skulpturen har fire armer, to med lys.

Skulpturen er laget i steinsorten svart diabas, syrefast stål, bronse og akrylglass. Steindelen av skulpturen er hul og rommer en installasjon. Innsiden og utsiden er lyssatt. Utvendig er lys montert i 2 av skulpturens 4 armer. I tilllegg er det lys i en rød akrylglass form i den ene enden av skulpturen.

Lyset er fiberoptikk som gjør at det kun er en lyskilde som leder lys i fiberoptiske kabler uti de forskjellige delene av skulpturen. Lyskilden monteres i ståldelen av skulpturen med inspeksjonsluke. Skulpturen monteres på en betongsokkel og fallgrus formes som krater rundt skulpturen.

 

bottom of page